Lukiolaisen bisneskoulu -GraniWorks

Kauniaisten lukiossa starttasi syksyllä 2016 Lukiolaisen bisneskoulu. Painotus on talouden ja yrittäjyyden opintokokonaisuus ja yhdistyy lukion omaan GraniWorks-yritystoimintaan, jossa opiskelijat voivat luoda suhteita yrityksiin ja halutessaan perustaa omia start-up yrityksiä.

Lukiolaisen bisneskoulussa opiskelija voi saada ensimmäisen kosketuspinnan yrittäjyyteen, opiskella yrityksen perustamista, tuotesuunnittelua, robotiikkaa, koodausta tai vaikkapa johtamista. Lukiolaisen bisneskoulu tarjoaa opinto-ohjelmassaan monipuolisen kattauksen talouden eri ilmiöihin. Opiskelija saa bisneskoulun opintokokonaisuuden suoritettuaan GraniWorks-diplomin.

Painotuksen sydämenä toimii lukiolaisten oma kaupparekisteriin merkitty yritys GraniWorks, jonka yritysmuoto on osuuskunta. Opiskelijat voivat osallistuvat GraniWorksin toimintaan sekä vastuullisina kehittäjinä, yrittäjinä että työntekijöinä. GraniWorks tarjoaa opiskelijoille turvallisen ympäristön kokeilla omia ideoitaan. Toiminnassa mukana olevat opiskelijat saavat työtodistuksen, kurssisuorituksia yrittäjyydestä sekä palkkaa työsuorituksistaan.

Lukiolaisen bisneskoulussa opiskelijat kohtaavat talouden tekijöitä ja asiantuntijoita. Erilaisilla tapahtumilla, vierailuilla ja vierailukäynneillä elävöitetään ja innostetaan oppimista, tarjoataan esikuvia ja avataan kontakteja ympäröivään yrityselämään ja yhteiskuntaan.

Lukiolaisen bisneskoulu antaa perusymmärryksen taloudesta ja yrittäjämäisestä toimintatavasta, joista on hyötyä monilla aloilla. Lukiolaisen bisneskoulussa ja GraniWorksissa autetaan opiskelijoita löytämään omat vahvuutensa ja intohimonsa.

GraniWorks:in omat sivut löydät täältä: http://graniworks.weebly.com

Tartu tilaisuuteen!