Mikä on Lukiolaisen bisneslinja

Kestävää bisnestä

Lukiolaisen bisneslinja tarjoaa monipuolisen ja innostavan valikoiman kursseja, joilla opiskelija oppii yrittäjyyden ja liiketoiminnan perustaidot erityisesti kestävän liiketoiminnan näkökulmasta.

Innostavaa pöhinää

Opiskelijat kohtaavat Granissa talouden tekijöitä ja asiantuntijoita.  Erilaiset tapahtumat ja vierailukäynnit innostavat oppimaan sekä tarjoavat esikuvia. Lukion oma yritys GraniWorks tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen käytännön harjoitteluun ja oman yrittämisen kokeiluun. Opintoja tukevat useat yrityskumppanit.

Laaja bisneskurssivalikoima

Bisneslinjan opiskelijat sisällyttävät lukio-opintoihinsa yhteensä vähintään kahdeksan bisneskurssia, joista kolme on pakollisia ja viisi valinnaisia. Erikoiskursseja lukuun ottamatta bisneskurssit ovat avoimia kaikille lukion opiskelijoille.

Linjalle otetaan 25 opiskelijaa hakemusten perusteella.

Miksi linjalle kannattaa hakea?

• Opiskelijat voivat harjoitella työelämän ja yrittäjyyden käytännön taitoja opiskelijayritys GraniWorksissa.

• Linjalla opiskelevat saavat henkilökohtaista ohjausta bisnesideoiden toteuttamiseen. Opiskelijat voivat osallistua yhteistyöhön yritysten, korkeakoulujen ja asiantuntijoiden kanssa.

• Linjan opiskelijoille tarjotaan erikoiskursseja, kuten kestävän liiketalouden kurssi ja kansainvälisen liiketoiminnan opintomatka.

• Linjan opiskelija saa opintojensa päätteeksi bisneslinjadiplomin.

kaavio1b-09