Lontoo-rajattu

Ajankohtaista

Koulun tapahtumia

Granin Wanhat 2018

Granissa saatiin nauttia pukuloistosta ja ihailla ahkeran harjoittelun tuloksia, kun vanhat tanssivat ennen talvilomille pyrähtämistään.

Lue lisää

 

Kauniaisten lukion abien penkkariajelu 15.2.

Tervetuloa matkan varrelle vilkuttamaan, kun Kauniaisten lukion abit 2018 lähtevät penkkipäivän ajelulle! Lähtö koululta Kasavuorentie 1 klo 10.00. Reitti kulkee koululta - Kasavuorentie - Urheilutie - Bredantie - Torpantie - Mäntymäentie - Palokunnantie - Bredantie - Asematie - Helsingintie - Turuntie - Karaniityntie - Karapellontie - Karantie - Nuijalantie - Turveradantie - Koivu-Mankkaan tie - Urheilupuistontie -> Espoon rekkajono

Lue lisää

 

Erasmus+ -vaihto

Perinteiset Erasmus+ -vaihtoviikot pidetään tänä vuonna hollantilaisen lukion kanssa (Gemini College). Tässä ensimmäisen viikon tunnelmia Suomesta. Kaikki workshopeista vapaa-ajanohjelmaan onnistui loistavasti. Suomalaiset ja hollantilaiset opiskelijat levittivät Eurooppa-tietoutta Mäntymäen ja Viherkallion koulujen oppilaille. Dank je wel!

Lue lisää

 

GraniTalks 7.2.

Miten ideat syntyvät ja miten niitä yhteiskehitetään? Luovuutta vai systemaattista puurtamista? Tästä Granilaisille kävi kertomassa Mervi Pänkäläinen Mightifier-sovellusta tekevän startupin, The Mighty Unitedin, perustaja ja toimitusjohtaja.

Lue lisää

 

Tervetuloa lukion esittelyiltaan ti 23.1.!

Arvoisat 9. luokkien oppilaiden huoltajat ja oppilaat! Kauniaisten lukio esittäytyy tiistaina 23.1. klo 18 alkavassa tilaisuudessa. Kerromme opiskelusta lukiossamme, lukion opetustarjonnasta, lukiolaisen bisneskoulusta, kansainvälisestä toiminnasta ja esittelemme tilojamme. Paikalla koko opettajakunta ja runsaasti opiskelijoita. Kahvia tarjolla klo 17.30 alkaen. Tervetuloa!

Lue lisää

 

GraniTalks 12.1.

Vuoden ensimmäisessä GraniTalksissa opiskelijoille puhui trashionista Outi Les Pyy, joka tekee huippumuotia kierrätysmateriaaleista ja vanhoista vaatteista. Pyy kertoi omasta urapolustaan muodin parissa ja kannusti omalla esimerkillään eettisempään ja ekologisempaan kuluttamiseen.

Lue lisää

 

Hyvää joulua!

Kauniaisten lukion henkilökunta kiittää kaikkia opiskelijoita, huoltajia ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Opiskelijoiden kevätlukukausi käynnistyy maanantaina 8.1.2018 lukujärjestyksen mukaisesti. Oikein hyvää joulua ja rentouttavaa joululomaa kaikille! Ilpo Ahlholm Rehtori

Lue lisää

 

Syyslukukausi päättyi juhlatunnelmissa

Kauniaisten lukion syyslukukausi päättyi riemukkaisiin puuro- ja joulujuhlatunnelmiin torstai-iltana 21.12. Ohjelmassa oli opiskelijoiden esittämää musiikkia, miesopettajien lauluesitys, perinteinen joulupukin vierailu, moderni versio tiernapojista ja huipentumana Kaunotar ja hirviö -näytelmä. Päivä vaihtui yöllisessä joulukirkossa ja hiljentyminen jouluun voi alkaa. Hyvää joulua!

Lue lisää

 

Onnea 100-vuotias Suomi ja uudet ylioppilaat!

Kauniaisten lukio ja Gymnasiet Grankulla Samskola juhlivat 100-vuotiasta Suomea ja uusia ylioppilaita teemalla yhdessä, tillsammans.

Lue lisää

 

Teemu Keskisarja Studia Granialia -vieraana

Studia Granialia -luentosarja jatkui 29.11., kun historioitsija ja tietokirjailija Teemu Keskisarja piti luennon aiheesta Hulttio - Mannerheimin painava nuoruus. Luento avasi näköaloja Mannerheimin lapsuuteen ja nuoruuteen sekä siihen, miten valtava sattuman vaikutus voi joskus olla. Tilaisuus oli osa Suomen virallista 100-vuotisjuhlaohjelmaa. Luento on katsottavissa oheisesta linkistä.

Lue lisää

 


Lukiolaisen bisneskoulu sai tunnustusta

”Uusi raikas konsepti, jolla on innovatiivisuutensa, kokonaisnäkemyksensä, yhteyksiensä ja sijaintinsa puolesta erinomaiset mahdollisuudet. Hyvät yhteistyötahot. Uudenlaista merkittävää potentiaalia valtakunnalliseksi kehittäjäksi.”

Lue lisää

 

GraniTalks 10.11.

GraniTalksit jatkuivat perjantaina 10.11., kun viidessä vuodessa mittavan osakesalkun kerännyt mediavaikuttaja Merja Mähkä kertoi Granin lukiolaisille, mistä sijoittaminen kannattaa aloittaa ja miten riskiä voi hajauttaa.

Lue lisää

 

2. ja 3. vuositasojen vanhempainilta

Arvoisat huoltajat! Kiitokset osallistumisesta 2. ja 3. vuositasojen vanhempainiltaan.

Lue lisää

 

Pääjohtaja Erkki Liikanen vieraana Studia Granialia -tapahtumassa

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen puhui 2.11. Kauniaisten lukiossa Studia Granialia -luentosarjan tapahtumassa, jonka teemana oli Suomen talouden menestystarina ja tulevaisuuden haasteet. Tilaisuuden järjesti Kauniaisten lukion opiskelijoiden oma yritys GraniWorks. Studia Granialia -luennot ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Liikasta haastattelivat opiskelijat Adina Lakkala ja Väinö Loimovuori.

Lue lisää

 

Abien orjamarkkinat

6.10.2017 Granin lukiossa pidettiin perinteiset orjamarkkinat. Opiskelijat ja opettajat saivat nauttia abien taidokkaista esityksistä, ja ne joita arpaonni suosi, saivat avukseen viidakkoseikkailijoita, rantavahteja, miehen ja kitaran, joulupukin apureita tai volteilla terästettyä miesenergiaa.

Lue lisää

 

"Unelma, tiimi ja toteutus" - Bisneskoulun avajaiset 14.9.

Lukiolaisen Bisneskoulun avajaisissa 14.9. kuultiin ajatuksia ja kokemuksia yrittäjyydestä. Bisneskoulun startup-yrityksen Anvesin tiimi esittäytyi ja kertoi GraniLani-pelitapahtumasta. Entinen uimahyppääjä Joona Puhakka pohti puheenvuorossaan, miten luodaan maailman paras firma, ja ruokapalvelu Woltin Juhani Mykkänen antoi vinkkejä yrittäjyydestä uneksiville. “Keksi jotain, mitä 10 ihmistä rakastaa!” Mykkänen kannusti.

Lue lisää

 

Abeilla 100 aamua jäljellä!

Perjantaina 8.9. pyjama- ja aamutakkiasuiset abit juhlistivat väheneviä kouluaamuja perinteiseen tapaan, unikaverit kainalossa!

Lue lisää

 

Lapinkurssi 2017

Perinteinen syksyn Lapin vaelluskurssi järjestettiin 4.9 - 9.9. yhteistyössä Gymnasiet Grankulla Samskolanin kanssa. Kauniaisten lukiosta mukana oli 23 toisen vuositason opiskelijaa sekä opettajat Jarmo Kankkunen ja Antti Jatkola. Syyskuinen sää suosi loistavasti kurssilaisia! (kuvat: Muntadher Al-Sudani)

Lue lisää

 

GraniTALKS 1.9.

Lukuvuoden GraniTALKS-kauden avasi pe 1.9. viestintäalan moniosaaja Taneli Hassinen. Hän kertoi opiskelijoille inspiroivasta urapolustaan ja korosti asenteen merkitystä työnteossa. Tilaisuuden jälkeen Taneli jatkoi "Johtaminen ja markkinointi"-kurssilaisten kanssa keskustelua aiheesta.

Lue lisää

 

Uusien ykkösten ryhmäytyspäivä 18.8.

Perjantaina 18.8. lukiomme uudet ykköset viettivät tutoreidensa ja ryhmänohjaajiensa kanssa ryhmäytyspäivää. Päivä alkoi perinteisellä aamujumpalla koulun sisäpihalla ja iltapäivällä iloinen meininki jatkui tutoreiden kanssa juhlasalissa tanssin ja ryhmäytysleikkien parissa.

Lue lisää

 

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta torstaina 10.8.

Ykkösvuoden opiskelijat tulevat kouluun klo 9.00. Tutorit ottavat vastaan uudet opiskelijat ja ohjaavat heidät omiin kotiluokkiinsa. Kakkos- ja kolmosvuoden opiskelijat tulevat kouluun klo 10.00 ja kokoontuvat omiin kotiluokkiinsa. Ensimmäisen koulupäivän ohjelma opiskelijoille:

Lue lisää


Lukioon valittu 134 uutta opiskelijaa

Kauniaisten lukioon on valittu 134 uutta opiskelijaa - onnittelut valituille!

Lue lisää

 

Granin Verkkokerkko on julkaistu

Granin Verkkokerkko on lukion opiskelijoiden oma verkkolehti, joka kokoaa lukuvuoden kohokohdat juttujen, valokuvien ja videoiden muodossa! Iloisia lukuhetkiä!

Lue lisää

 

108 uutta ylioppilasta Kauniaisten lukiosta

Ylioppilasjuhla järjestetään lauantaina 3.6. klo 11.00. Ylioppilaiden läheiset ovat tervetulleita osallistumaan juhlaan. Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin paikalle. Abiturienttien yo-juhlaharjoitukset ovat perjantaina 2.6. klo 16.30. Kaikki abit paikalle, nimikoitu yo-lakki mukaan!

Lue lisää

 

Erasmus+: italialaiset Granin lukion vieraina

Erasmus+ -vaihtoviikko italialaisten kanssa päättyi viime lauantaina. Viikko piti sisällään mm. workshopeja, väittelyitä, näytelmiä, urheilua, kokkailua, saunomista ja uintia. Vaihtelevasta säästä huolimatta yhteistyö sujui saumattomasti ja tunnelma oli kohdillaan.

Lue lisää

 

Vapputempaus viritti kevään riemuihin

Mitä olisi vappu ilman munkkeja tai ilman leikkimieltä ja kisailua? Oppilaskunta takasi tempauksellaan lukiolaisille hilpeän mielen.

Lue lisää

 

Kauniaisten lukion Secto-ystävämyynti

Kauniaisten lukiossa on Granipäivänä 18.5.2017 klo 17.00-19.00 myynnissä Secto Designin kakkoslaatuisia valaisimia "ystävämyyntihintaan". Tulethan jo ennakkovarausiltaan ke 10.5 klo 17-19 varaamaan mieluisimman valaisimen omaksi. Myyntitapahtuma on osa lukion 1.vuositason Lukiolaisen bisneskoulun opintoja ja tapahtuman järjestää opsikelijoiden GraniWorks-yritys.

Lue lisää

 

GraniWorksin uusi johtajakaksikko

GraniWorksin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Simon Shiferaw ja varatoimitusjohtajaksi Oona Kurppa.

Lue lisää

 

Ilmiöviikko 3.-7.4.2017

Granin lukion ilmiöviikolla (3.-7.4.) koettiin, nähtiin ja opittiin monenlaista. Opiskelijat pääsivät eri kursseilla tutustumaan mm. ravintokemiaan, yritysvastuuseen ja luovaan matematiikkaan kuvataiteiden avulla. Lisäksi kurkistettiin eri kulttuureihin sekä kehoon ja mieleen, pohdittiin monitieteisesti fasismin lumoa, hiihdeltiin Saariselän keväthangilla ja koettiin taide-elämyksiä. Viikko sisälsi paljon vierailuja sekä monelaista toimintaa koululla ja koulun ulkopuolella.

Lue lisää

 

Florida, Rooma ja Sassuolo - opiskelijoita kansainvälisillä kursseilla

Ilmiöviikkomme (3.-7.4.) aikana järjestettiin myös kolme kansainvälistä kurssia: Space Camp Floridassa, kaupunkihistorian kurssi Roomassa sekä Erasmus+-kurssi Italian Sassuolossa. Mahtavia kokemuksia opiskelijoillemme!

Lue lisää

 

Ilmastonmuutos ja talous puhuttivat ensimmäisessä Studia Granialiassa

Lukiolaiset kuulivat kansantaloustieteilijä Timo Tyrväistä ja asiantuntijapanelisteja GraniWorksin järjestämässä tilaisuudessa. Keskustelussa väläyteltiin näkymiä ja ideoita niin älykaupunkiin, yritysten maineeseen kuin energiantuotantoonkin liittyen.

Lue lisää

 

GraniTalks: Heini Karppinen, Mehackit

Mehackitin toimitusjohtaja Heini Karppinen oli tänään GraniTalksin puhujavieraana. Heini kertoi opiskelijoille omasta monipuolisesta opiskelu- ja työtaustastaan: työuralle on mahtunut mm. tulevaisuuden tutkimusta, markkina- ja kulutustutkimusta, analytiikkaa, palvelumuotoilua sekä konsultointia. Erityinen kiinnostus oppimisalaa kohtaan on johdattanut hänet paitsi tutkimaan alaan liittyvää globaalia kehitystä, myös mukaan Mehackitiin, luovan teknologian lukiokursseja rakentavaan start-up-yritykseen. Heini kannusti kuulijoita uteliaisuuteen sekä omien ideoiden ja polkujen rohkeaan kokeiluun.

Lue lisää

 

Wanhat 2017

Lukion 2-vuositason opiskelijoista tuli wanhoja abien lähdettyä penkkareiden myötä lukulomalle. Torstai-iltana wanhat tanssivat vanhemmilleen ja muille läheisilleen, perjantaina aamupäivällä Kasavuoren koulukeskuksen väelle. Wanhat ottivat myös komeasti osaa "Koko Suomi tanssii"-haasteeseen humpan askelin. Talvilomalle lähdettiin hienoissa tanssiaistunnelmissa!

Lue lisää

 

Abit heittivät hyvästit koulunpenkeille

Granin lukion abit juhlivat torstaina 16. helmikuuta perinteisiä penkkareita.

Lue lisää

 

Kauniaisten abien penkkariajelu to 16.2.

Tervetuloa matkan varrelle vilkuttamaan, kun Kauniaisten lukion abit 2017 lähtevät penkkipäivän ajelulle! Lähtö koululta Kasavuorentie 1 klo 10.00.

Lue lisää


Abit juhlivat viimeisiä koulupäiviä karnevaalitunnelmissa.

Katso kuvat abien viimeisistä varsinaisista koulupäivistä.

Lue lisää

 

"Kehittyvät maat muutoksessa" - opiskelijoiden työstämän sähköisen oppimateriaalin julkistus

Perjantaina 13.1. koulullamme juhlistettiin ”Kehittyvät maat muutoksessa” -verkko-oppimateriaalin valmistumista. Oppimateriaalin ovat yhdessä tehneet Granin lukion ja Gymnasiet Grankulla Samskolanin kehitysmaiden maantieteen kurssin opiskelijat opettajien Jarmo Kankkusen ja Eva-Kaarina Karpijoen (GGs) taitavassa ohjauksessa.

Lue lisää

 

GraniTalks: Aape Pohjavirta vie ilmaista opetusta Afrikkaan

Perjantaina 13.1. GraniTalksissa vieraili Funzi Oy:n Aape Pohjavirta. Funzi luo maailmanlaajuisia mobiilipohjaisia oppimispalveluja, joita on menestyksellä viety mm. Afrikkaan.

Lue lisää

 

Yhteisöllistä kaupunkikulttuuria Jaakko Blombergin kanssa

Vuoden ensimmäisessä GraniTalksissa kuultiin Jaakko Blombergia, joka valittiin vastikään Helsingin Vuoden kaupunkilaiseksi 2016.

Lue lisää

 

Hyvää joulua!

Kauniaisten lukion henkilökunta kiittää kaikkia opiskelijoita, huoltajia ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Opiskelijoiden kevätlukukausi käynnistyy maanantaina 9.1. 2017 lukujärjestyksen mukaisesti. Oikein hyvää joulua ja rentouttavaa joululomaa kaikille! Ilpo Ahlholm Rehtori

Lue lisää

 

Puuro- ja joulujuhlan viettoa

Lukion syyslukukausi päättyi keskiviikkoiltana vietettyyn puuro- ja joulujuhlaan sekä öiseen joulukirkkoon. Saimme nauttia loistavasta livemusiikista, jouluherkuista, sekä mahtavasta ja upeasti toteutetusta joulunäytelmästä. Joulupukkikin ehti piipahtamaan paikalle. Suuri kiitos kaikille, jotka olivat mukana järjestämässä juhlaa!

Lue lisää

 

Lucian päivän valontuojat

Lucia-kulkue ilahdutti ja valaisi koulumme tiistaipäivää. Kiitos Lucia-neidoille ja taustajoukoille!

Lue lisää

 

Terhi Majasalmi Granitalksissa

Vuoden 2016 viimeisessä Granitalksissa 8.12. kuultiin KTM Terhi Majasalmea, joka toimii yrittäjänä ja varallisuusvalmentajana sekä asuntosijoittajana.

Lue lisää

 

Itsenäisyysjuhla ja lakkiaiset 5.12.

Maanantaina 5.12. lukiossamme vietettiin itsenäisyys- sekä lakkiaisjuhlaa. Juhlan kunniavieraina olivat perinteiseen tapaan Kaunialan toverikunnan edustajat Herbert Mäklinin johdolla. Juhlapuhujina olivat Mervi Liljeberg, kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi sekä rehtori Ilpo Ahlholm. Valkolakin sai kaksi uutta ylioppilasta.

Lue lisää

 

110 talenttia

Kauniaisten kaupungin 110-vuotisjuhlien kunniaksi Kauniaisten kouluista kerättiin eri alojen lahjakkuuksia.

Lue lisää

 

Arvoisa Kauniaisten lukion 2. ja 3. vuoden opiskelijan huoltaja!

Kauniaisten lukion vanhempainiltaa vietettiin maanantaina 14.11. Jos et päässyt paikalle näet tässä opinto-ohjaaja Eeva Appelqvistin esityksen

Lue lisää

 

Mikä tanssien tulee, se viheltäen menee - abi-orjat keräsivät täytettä abien rahakirstuun

Abien perinteisiä orjamarkkinoita vietettiin perjantaina 4.11. Orja-arpoja oli saanut ostaa etukäteen, ja varsinaisia orjamarkkinoita edelsi tanssipainotteinen show, jolla oli salin täydeltä nuorta yleisöä.

Lue lisää

 

GraniTalksissa puhui Reidar Wasenius

Yrittäjä ja aivovalmentaja Reidar Wasenius (BRIIM.fi) innosti GraniTalks -puheessaan opiskelijoita luottamaan tunteisiinsa. Waseniuksen mukaan tunteiden ja intuitioiden avulla syntyy myös yritysmaailmassa päätöksiä, joita kilpailijat eivät olisi osanneet ennakoida.

Lue lisää

 

GraniWorksin hallitus Lontoossa

GraniWorksin hallitus matkusti syysloman alla Maria Sipilän, sekä opettajien Jesse Hietikon ja Olli Junkkarin johdolla tutustumaan yritystoimintaan Lontoossa. GraniWorks vieraili mm. Suomen Lontoon suurlähetystössä sekä Mahon Digital Oy:n toimitiloissa Lontoossa.

Lue lisää

 

14.10.2016 Hyvää lomaa ja kauniita unia!

Kauniaisten lukiossa kuultiin syysloman aattona 14.10. Helsingin yliopiston kehitys- ja kliinisen psykologian vt. professori Anu-Katriina Pesosen luento Uni, muisti ja oppiminen.

Lue lisää

 

Opiskelijavaihto Pietarissa

Ryhmä lukiomme venäjänopiskelijoita on syyslomaa edeltävällä viikolla Pietarissa kolmen päivän opiskelijavaihdossa.

Lue lisää

 

Fysiikkaa lentäen

Fysiikan työkurssi rantautui Malmin lentokentälle opiskelemaan ilmailufysiikkaa opettaja Petteri Mönkkösen johdolla.

Lue lisää

 

Ida ja Veera innostivat uskaltamaan

GraniTALKS -tapahtumakonsepti starttasi tänään Cuckoo Workout-liikuntasovelluksen kehittäneiden Veera Lehmosen ja Ida Männyn esityksellä. Ida ja Veera liikuttivat yleisöä niin puheen tasolla kuin konkreettisestikin.

Lue lisää

 

GraniTALKSIT alkavat tiistaina – Peput irti penkistä!

Lukiolaisten bisneskoulun uusi tapahtumakonsepti GraniTalks starttaa tiistaina. GraniTalksit koostuvat 20 minuutin puheenvuoroista – aihepiireinä talous, yhteiskunta, tiede tai kulttuuri.

Lue lisää

 

Musta vesi Metkan Minun elokuvani -tapahtumassa Tikkurilassa

Lukiossamme keväällä ensi-iltansa saanut lyhytelokuva Musta vesi lähetettiin ammattilaisten arvioitavaksi Mediakasvatusseura Metkan perinteikkääseen Minun elokuvani -tapahtumaan, jossa tämä Erik Vartiaisen ohjaama ja muiden opiskelijoiden kanssa yhdessä toteuttama teos pääsi hienosti esitykseen asti.

Lue lisää

 

Lukiolaisen bisneskoulu avasi ovensa – juhlapuhujina esikuvallisia yrittäjiä

Kauniaisten lukion bisneskoulun avajaisia vietettiin keskiviikkoaamuna 14.9. koko lukion, Kasavuoren yhdeksäsluokkalaisten sekä kutsuvieraiden kesken. Juhlan aloitti Lukiolaisen bisneskoulun esittelyvideo, jota seurasivat rohkeaan yrittäjyyteen kannustavat puheenvuorot sekä rehtori Ilpo Ahlholmin ja kaupunginkohtaja Christoffer Masarin haastattelut.

Lue lisää

 

Lukiolaisen bisneskoulun avajaisia juhlitaan 14.9.2016

Kauniaisten lukiossa (os. Kasavuorentie 1, 02700 Kauniainen) juhlitaan keskiviikkona 14.9. 2016 Lukiolaisen bisneskoulun avajaisia klo 8.30 alkaen. Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus.

Lue lisää

 

Tervetuloa 1. vuositason vanhempainiltaan!

Arvoisat ensimmäisen vuositason opiskelijan vanhemmat! Toivotamme teidät tervetulleiksi ensimmäisen vuositason vanhempainiltaan tiistaina 6.9. klo 18 Kasavuoren koulukeskuksen monitoimitilaan. Osoite on Kasavuorentie 1, Kauniainen.

Lue lisää

 


16.6.2016 Lukioon valittu 140 uutta opiskelijaa

Kauniaisten lukioon on valittu 140 uutta opiskelijaa - onnittelut valituille!

Lue lisää

 

Kauniaisten lukiosta 118 uutta ylioppilasta

Onnittelen Kauniaisten lukion uusia ylioppilaita hienoista saavutuksista itseni ja opettajakunnan puolesta sekä toivotan parhainta menestystä valitsemallanne tiellä! Haluan lisäksi kiittää kaikkia teitä henkilökunnan jäseniä, huoltajia ja yhteistyökumppaneita, jotka olette auttaneet uusia ylioppilaitamme matkan varrella.

Lue lisää

 

Granin lukion uusi verkkolehti

Granin lukion uusi verkkolehti on nyt julkaistu.

Lue lisää

 

Kauniaisten lukioon haki ensisijaisesti 160 ysiluokkalaista

Lukiolaisen bisneskoulu kiinnostaa pääkaupunkiseudun yhdeksäsluokkalaisia.

Lue lisää

 

Lähihistorian oppitunneilla Berliinissä

Kaupunkihistorian kurssi teki opintomatkan Berliiniin 18.-22.4 Olli Junkkarin ja Päivi Liitti-Saarelan johdolla. Matkalle osallistui 20 innokasta opiskelijaa.

Lue lisää

 

Opiskelijavaihto Hollannissa

Jo yli kymmenen vuoden ajan Kauniaisten lukio on järjestänyt viikon mittaisen opiskelijavaihdon eri kumppanuuskoulujen kanssa Italiassa, Hollannissa, Saksassa tai Turkissa.

Lue lisää

 

Ylioppilasjuhla la 4.6.

Kauniaisten lukion ylioppilasjuhla on lauantaina 4.6. klo 11.00 Kasavuoren koulukeskuksen juhlasalissa, os. Kasavuorentie 1, Kauniainen.

Lue lisää

 

Model European Parliament Budapestissa

Opiskelijat Kauniaisten lukiosta, Gymnasiet Grankulla Samskolasta, Helsingin Suomalaisesta Yhteiskoulusta, Mattlidens Gymnasiumista, ja Etelä-Tapiolan lukiosta osallistuivat 9.4-16.4 Budapestissa Model European Parliament-konferenssiin.

Lue lisää

 

Talvitoimintapäivä 10.3.

Torstaina 10.3. lukiolaiset suuntasivat viettämään iltapäivää koulun ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien pariin.

Lue lisää

 

Wanhojen tanssit 2016

Torstai-iltana 18.2. lukiomme toisen vuositason opiskelijat, eli wanhat, tanssivat koulun hienosti koristellussa juhlasalissa upeita tansseja vanhemmille ja muille läheisilleen.

Lue lisää

 

Karnevaalihenkeä karkkisateessa

Abiturientit hyvästelivät opinahjonsa torstaina 18. helmikuuta Kauniaisten lukiossa ja lähtivät perinteiselle rekka-ajelulle Kauniaisiin ja Espooseen.

Lue lisää

 

Granin lukioon uusi painotus: Bisneskoulu starttaa syksyllä 2016

GraniWorks-painotus starttaa Granin lukiossa syksyllä 2016. GraniWorks-painotus koostuu Bisneskoulusta, joka on talouden ja yrittäjyyden opintokokonaisuus sekä lukion omasta yritystoiminnasta. Painotus aktivoi lukiossa jo toimivaa osuuskuntaa ja avaa ovia uudenlaiselle Start-Up-yrittäjyydelle.

Lue lisää

 

Abien pukeutumisen teemaviikko

Abit yllättivät viikon ajan upeilla teema-asuilla hupenevien koulupäivien kunniaksi.

Lue lisää

 

Logokilpailun voittajat valittiin

Logokilpailun voittajat tapasivat ROVIOLLA Peter Vesterbackan!

Lue lisää

 

Tule tutustumaan Kauniaisten lukioon!

Kauniaisten lukiossa vietetään avoimien ovien päivää lauantaina 9.1 klo 8.15-11.00. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää

 


Rehtori 050 5995411
Toimisto 050 5392512 tai 050 3313321
kauniaistenlukio@kauniainen.fi
Kasavuorentie 1